Lezing en vragenuur over Ocean Vuong, Op aarde schitteren we even

Home / Nieuws en Activiteiten / Lezing en vragenuur over Ocean Vuong, Op aarde schitteren we even
Lezing en vragenuur over Ocean Vuong, Op aarde schitteren we even

5-3-2021 | De laatste digitale lezing van dit seizoen! Esmé van den Boom over het mooie boek van Ocean Vuong, Op aarde schitteren we even. Deze keer met video en los daarvan een printbare power point presentatie. En meteen ook informatie over het laatste vragenuur van dit seizoen, dat op maandagavond 15 maart plaatsvindt. Tijdens dat vragenuur maken we ook het boekenpakket voor volgend seizoen bekend. Dus als je de primeur wilt bijwonen, meld je dan aan voor het vragenuur!

Link naar de video

Link naar de power point presentatie (de presentatie beslaat 47 bladzijden!)

Informatie over het vragenuur

Op maandag 15 maart vanaf 19:30 uur kun je meedoen aan een digitaal vragenuur over Op aarde schitteren we even. Karin Lanenga, begeleider van een aantal literatuurgroepen in de regio Delfzijl, gaat met Esmé van den Boom in gesprek over het boek en legt haar de vragen voor die deelnemers van te voren hebben ingediend. Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen aan het vragenuur. Ook als je zelf geen vragen hebt ben je van harte welkom.

  • Uiterlijk 13 maart: meld je aan voor het vragenuur bij Henk Boomker via haren@boomker.info. Je ontvangt van Henk een link waarmee je op 18 januari om 19:30 kunt inloggen bij het vragenuur. Henk geeft je ook nadere informatie over de procedure.
  • Uiterlijk 13 maart: dien je vragen per mail in bij Henk Boomker. Tijdens het vragenuur zelf is er beperkte gelegenheid om mondeling vragen te stellen.
  • 15 maart 19:30-20:15 uur: Log met de link die je hebt ontvangen in bij het vragenuur. Deze digitale sessie staat open voor alle deelnemers aan literatuurgroepen in Drenthe, Groningen en Overijssel.