Sacha Bronwasser in Eext

Home / Nieuws / Sacha Bronwasser in Eext
Sacha Bronwasser in Eext

3-10-2023 | Op 5 november komt Sacha Bronwasser voor Literatuurclubs Drenthe naar Eext! Ze gaat met boekbespreker Willem Goedhart in gesprek over haar boek Luister. De deelnemers van de Literatuurclubs hebben in oktober haar boek besproken, het eerste van de vier boeken voor seizoen 2023-2024. Ook niet-deelnemers van de Literatuurclubs zijn van harte welkom bij het interview.

Klik hier om je aan te melden

De inloop is om 14:00 uur waarna het interview begint om 14:30 uur en, zonder pauze, eindigt rond 16:30 uur. Na afloop is er gelegenheid voor vragen uit de zaal en zal Sacha signeren. Boekhandel van de Velde zal er staan met een tafel vol mooie boeken. De kosten bedragen 10 euro, inclusief koffie/thee.

Over Luister
Luister van Sacha Bronwasser vertelt over de eenentwintigjarige M. die in 1989 halsoverkop uit Nederland vertrekt. Ze gaat in Parijs aan de slag als au pair. De stad, de taal, het werk; in alle opzichten is het een harde reset. Wat doet iemand die grip moet krijgen op het leven? Die schrijft. Pas een half mensenleven later komt M.’s verslag terecht bij Flo, de persoon die haar vlucht veroorzaakte. Zij is gewond geraakt bij een grote terroristische aanslag in Parijs. Luister, de tweede roman van Sacha Bronwasser, neemt de lezer mee naar het Parijs van de jaren tachtig en nu, in een zinsbegoochelende zoektocht naar identiteit, vriendschap en schuld.