Lezingenschema bij De kapperszoon

Home / Agenda / Lezingenschema bij De kapperszoon
Lezingenschema bij De kapperszoon

29-12-2022 | We gaan het nieuwe jaar mooi beginnen met het bespreken van De kapperszoon van Gerbrand Bakker. Je kunt op vier plaatsen de lezing van onze nieuwe boekbespreker Elke Maasbommel bijwonen. Of je kunt thuis de opname van de lezing bekijken. Op 4 maart kun je Gerbrand Bakker in levende lijve ontmoeten, hij komt dan op onze uitnodiging voor een interview naar Drenthe. Hieronder vind je een overzicht van alle data die van belang zijn rond De kapperszoon. Achtergrondinformatie bij het boek vind je binnenkort op de website.

 

Het rooster:

  • woensdag 11 januari 19:30 uur: lezing bij boekhandel Boomker, Raadhuisplein 7 in Haren. In verband met beperkte ruimte is aanmelden voor deze lezing noodzakelijk. Dat kan via deze link. Aanmelden kan NIET bij boekhandel Boomker.
  • Maandag 16 januari 13:30 uur: lezing in het Herman Bavinckhuis, Stoekeplein 4 in Hoogeveen. Aanmelden is niet nodig. De lezing vindt ‘s middags plaats om alle deelnemers die liever niet in het donker rijden de gelegenheid te geven om toch naar de lezing te gaan.
  • Maandag 23 januari 19:30 uur: lezing in café Onder de Linden in Vries, aan de brink. Aanmelden is niet nodig.
  • Maandag 30 januari 19:30 uur: lezing in café-restaurant Wielens in Noord-Sleen, Dorpsstraat 19. Aanmelden is niet nodig.
  • Maandag 30 januari: uiterlijk op deze datum staat de opname van de lezing, die in Haren gemaakt wordt, op de website.
  • Zaterdag 4 maart om 13:30 uur sluiten we de bespreking van De kapperszoon af met een interview met schrijver Gerbrand Bakker. Nadere informatie over de locatie en aanmelden volgt.

NB: We hebben besloten om bij de laatste twee boeken van seizoen 2022-2023 geen digitaal vragenuurtje te organiseren. Het vragenuurtje voldeed niet meer volledig aan onze verwachtingen. We beraden ons op een vervolg in seizoen 2023-2024.

Ook alvast de data voor Het eiland van de verdwenen bomen bekijken? Klik dan op deze link.