Lezing en vragenuurtje over Lanny

Home / Nieuws / Lezing en vragenuurtje over Lanny
Lezing en vragenuurtje over Lanny

8-1-2021 | Helaas, we hebben de zaaltjes in Drenthe, Groningen en Overijssel weer af moeten zeggen. Ook de lezing van Rudi Kamminga over Lanny kun je digitaal beluisteren. Deze keer niet als power point bestand, maar via een video.

Omdat de video met amateur-apparatuur is opgenomen, zijn de beelden niet overal even scherp.
De inhoud daarentegen is leerzaam en interessant!

De lezing duurt een uur. Veel plezier!

 

Vragenuurtje over Lanny
Op 18 januari vanaf 19:30 uur kun je meedoen aan een digitaal vragenuurtje over Lanny. Karin Lanenga, begeleider van een aantal literatuurgroepen in Groningen, gaat met Rudi Kamminga in gesprek over Lanny en legt hem de vragen voor die deelnemers van te voren hebben ingediend. Lees hieronder wat je moet doen om mee te doen aan het vragenuurtje. Ook als je zelf geen vragen hebt ben je van harte welkom.

  • Uiterlijk 16 januari: meld je aan voor het vragenuur bij Henk Boomker via haren@boomker.info. Je ontvangt van Henk een link waarmee je op 18 januari om 19:30 kunt inloggen bij het vragenuur. Henk geeft je ook nadere informatie over de procedure.
  • Uiterlijk 16 januari: dien je vragen per mail in bij Henk Boomker. Tijdens het vragenuur zelf is er beperkte gelegenheid om mondeling vragen te stellen.
  • 18 januari 19:30-20:15 uur: Log met de link die je hebt ontvangen in bij het vragenuur. Deze digitale sessie staat open voor alle deelnemers aan literatuurgroepen in Drenthe, Groningen en Overijssel.