Kies nu een boek voor ons Leesclubfeest op 24 september

Home / Nieuws en Activiteiten / Kies nu een boek voor ons Leesclubfeest op 24 september
Kies nu een boek voor ons Leesclubfeest op 24 september

21-6-2023 | Op zondagmiddag 24 september is het feest in de bibliotheek van Emmen: ons Leesclubfeest! Vijf van onze eigen (ex-)boekbesprekers, aangevuld met een gast-boekbespreker, bespreken ieder hun eigen favoriete boek in zes leesclubjes van maximaal 15 mensen. In dit bericht laten de boekbesprekers je weten welke titels ze gekozen hebben en waarom ze vinden dat je je voor hun leesclubje zou moeten aanmelden.

Als de leesclubjes uitgepraat zijn, volgt een plenair programma met de Graphic Novel (beeldroman) als middelpunt. Daarover lees je hier alles.

De keuzes van de boekbesprekers hebben een gevarieerd pakket opgeleverd: Twee doorgewinterde klassiekers, de dichter des vaderlands Babs Gons, een toneelstuk dat zich afspeelt in de hemel, van niemand minder dan Joost van den Vondel (in een onlangs uitgekomen hertaling van Marijke Meijer Drees) en twee actuele romans. 

De toegang tot het Leesclubfeest is helemaal gratis! Ook niet-deelnemers van de Literatuurclubs zijn van harte welkom.

Hoe meld je je aan?

  • Heb je je nog niet aangemeld voor het Leesclubfeest op 24 september? Doe het dan snel (vele anderen hebben zich al wel aangemeld en er is niet veel plaats meer). Stuur een mail naar info@literatuurclubsdrenthe.nl en geef je eerste drie voorkeuren op voor onderstaande titels.
  • Heb je je al wel aangemeld, dan ontvang je een mail met verdere instructies. 

Dit zijn de besprekers en hun titels:
(Klik op de link om te lezen waarom de besprekers zo enthousiast zijn over de door hen gekozen titel)