Gijs Wilbrink komt op 28 april alsnog naar Oosterhesselen

Home / Nieuws / Gijs Wilbrink komt op 28 april alsnog naar Oosterhesselen
Gijs Wilbrink komt op 28 april alsnog naar Oosterhesselen

13-2-2024 | Hoera! Het is gelukt om een nieuwe datum te vinden voor het interview met Gijs Wilbrink dat op 14 februari door ziekte niet door kon gaan. Op zondagmiddag 28 april komt hij alsnog naar Oosterhesselen. Onze boekbespreker Coen Peppelenbos gaat met hem in gesprek. Aanmelden via de agenda op deze website is vanaf nu mogelijk. Er is plaats voor 100 mensen, dus wacht niet te lang!

Toen we Gijs (al ergens in oktober) vroegen of hij naar Drenthe wilde komen reageerde hij heel enthousiast: hij vond het een enorme eer dat we zijn boek hadden uitgekozen voor ons pakket. De beesten heeft eind vorig jaar de Bronzen Uil in de wacht gesleept voor het beste debuut van het jaar in Vlaanderen en Nederland. Fantastisch voor Gijs! En wij vinden het natuurlijk ook heel leuk dat we dit prachtige boek in ons pakket hebben. Na afloop is er gelegenheid voor vragen uit de zaal en gaat Gijs signeren. Boekhandel van der Velde zal er staan met een tafel vol mooie boeken. We verheugen ons op een mooie middag.

De beesten gaat over een beruchte familie, wonend ergens in het buitengebied van een dorp in de Achterhoek, vlakbij de grens. De familie brengt een motorcrosstalent voort, Tom Keller, die gaat voor het allerhoogste. Tot zijn carrière door een ongeluk in de knop wordt gebroken. Twee decennia later wordt Tom vermist. Zijn dochter Isa, die in Utrecht studeert en daar te veel blowt, snelt zich naar huis en start een zoektocht.

De inloop is vanaf 14:00 uur, waarna het interview, zonder pauze, om 14:30 uur begint en eindigt omstreeks 16:30 uur. Een kaartje inclusief consumptie kost €10. Kaartjes zijn alleen in de voorverkoop, via deze link, te koop. Ook niet-deelnemers van de Literatuurclubs Drenthe zijn van harte welkom.

Het interview vindt plaats in Dorpshuis De Hesselerhof, Beatrixlaan 23A, Oosterhesselen

Foto Keke Keukelaar